Autópálya hálózat

A Publimont Kft. teljesen egyedi, autópályák melletti óriásplakát hálózattal rendelkezik, amely országos szinten magas lefedettséget biztosít a hirdetők számára.

Az autópályák reklám tekintetében ingerszegények, rendezett környezetben, takarás nélkül látható a teljes hirdetőfelület, így a reklám üzenet hatékony célba jutása garantált. A reklámfelületekkel célzottan az autóval közlekedőket lehet megszólítani (a magyar háztartások több, mint 40%-a rendelkezik legalább 1 autóval). Azon hirdetőknek, akiknek fontos, a társadalmi felelősségvállalás terén eredményeket felmutatni, ez a közterületi megjelenés kiváló lehetőség, hiszen a reklám üzenete a biztonságos közlekedéssel kombinálva jelenik meg. Összesen180 db felület az M1, M15, M3, M30, M35, M7, M70 autópályák teljes hosszán, mindkét irányban megtalálható.

autopalya1

Terület Darabszám
M1 AUTÓPÁLYA 52
M15 AUTÓPÁLYA 8
M3 AUTÓPÁLYA 54
M30 AUTÓPÁLYA 10
M35 AUTÓPÁLYA 12
M7 AUTÓPÁLYA 40
M70 AUTÓPÁLYA 4
Totál darabszám: 180

Speciális tartalmi követelmények: A közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény 12.§ (3c) pontja szerint az autópályák melletti táblákra kizárólag a közlekedés biztonságát elősegítő közérdekű tájékoztató plakátok kerülhetnek ki, a plakátok szakmai tartalmát az erre létrehozott testület engedélyezi.
A kreatív tervezést a Megrendelő, az engedélyeztetést a Publimont Kft. intézi. Az átfutási idő kb. 1 hónap.

Felkészült szakembergárdával teljeskörű kiszolgálást biztosítunk Partnereink részére.

Ajánlatkéréshez kérjük, válassza az Ajánlatkérés menüpontot!

Megvalósult kampányok képekben

autopalya2

autopalya3

autopalya6

autopalya5

Publimont: Mindenhol szem előtt!