Tavaszi Hírek

Tavaszi Hírek
21 márc 2016

 „ Hosszú utat kell bejárni ahhoz, hogy kiválasszanak ”

FOREVERMARK

 

A Forevermark a De Beers vállalatcsoport gyémántmárkája, mely mögött tekintélyes, több mint 125 évnyi gyémántszakértői tapasztalat áll. Minden Forevermark gyémánt teljesen természetes, kézzel válogatott és egy ígéretet hordoz, mely szerint a gyémánt gyönyörű, ritka, s emellett felelős forrásból származik.

A Forevermark gyémántjainak szépségét és ritkaságát a kézi válogatás biztosítja; mindegyik gyémánt eredeti, kezeletlen és természetes. A világ összes gyémántjának alig 1 százaléka méltó a Forevermark névre.

Megtisztelő, hogy márka magyarországi bevezetéséhez a járműreklámot választották.

A teljesen befóliázott villamosok a prémium kategóriás vonalakon – 47-es villamos és az 56-56a-61- valamint a 4/6-os villamoson láthatóak februárban és márciusban.

Legyél tündér egy kép erejéig!

 

A SPAR „Varázslatos árak” kampányához készült reklámfilmben Ördög Nóra tündérként lebeg, hogy „elbűvölje” a vásárlókat a jó árakkal és a változatos promóciókkal. A reklámfilm mellett a kampány elemei sajtó, online, jármű-, óriásplakát-, citylight- és indoor felületeken is megjelennek. A citylight megjelenésekkel egyértelműen a figyelemkeltés volt a cél, felhívni a SPAR 25 éves születésnapi kampányára a figyelmet, olyan játékos módon, ami interakcióra buzdítja a felhasználókat és közelebb hozza ezáltal a márkát és a születésnapi üzenetet a fogyasztókhoz. A citylight segítségével a járókelők egy fotó erejéig könnyedén tündérré változhatnak.

Kampány:                   Spar varázslatos születésnap

Médium:                     citylight

Elhelyezkedés:           Budapest és vidéki városok

Időszak:                      2016. március 2-31-ig

Felületszám:               46db

angyalok


Publimont: Mindenhol szem előtt!